Reunió del consell executiu del govern de la Generalitat (ACN)
Reunió del consell executiu del govern de la Generalitat (ACN- arxiu)

Malestar al govern pel canvi d'hora del ple que debat la moció sobre l'autodeterminació

Meritxell Budó, en una carta a Roger Torrent, diu que el canvi "sobtat i sense consens" impedeix al president Torra, als consellers que són diputats i al govern assistir al ple

Actualitzat

Malestar al govern pel canvi d'hora del ple d'aquest dimarts, que havia de començar a les 3 de la tarda però que aquest dilluns al vespre es va avançar a les 9 d'aquest matí, per debatre la moció de la CUP sobre l'autodeterminació abans que el Tribunal Constitucional es pronunciï.

La portaveu del govern, Meritxell Budó, ha enviat una carta al president del Parlament, Roger Torrent, on li fa notar aquest malestar perquè el nou horari coincideix amb la reunió setmanal del consell executiu i, per tant, els consellers no hi podran assistir.

 

 


Reunió del consell executiu del govern de la Generalitat (ACN- arxiu)

 

Budó subratlla que, a més, es vulnera el dret com a diputats dels dos membres del govern que ho són, com el mateix president Quim Torra. Budó assegura que el canvi s'ha fet de manera "sobtada i sense consens", que no havia passat mai abans, i que s'havia d'haver comunicat amb prou antelació.

El Parlament ha debatut i aprovat la nova moció de la CUP; un debat ha coincidit amb la reunió del Tribunal Constitucional aquest mateix dimarts al matí ha tombat la moció. 

 

Carta de Presidència by Moderador Noticies Web on Scribd

ARXIVAT A:
Parlament de Catalunya
Anar al contingut