Moment en què es llencen els còctels Molotov
Matadepera

Llencen dos còctels Molotov contra la comissaria de la policia local de Matadepera

Els Mossos obren una investigació per identificar els autors del fets, enregistrats per les càmeres de seguretat

Actualitzat

L'Ajuntament de Matadepera, al Vallès Occidental, ha denunciat als Mossos d'Esquadra un atac amb còctels Molotov a les dependències de la policia local. Segons fonts municipals, s'ha obert una investigació amb els Mossos per identificar-ne els responsables a través de les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat.

A les imatges es veu com dues persones encaputxades s'acosten a la part del darrera de l'edifici i encenen un artefacte que llencen al patí de la comissaria.

Segons l'Ajuntament, els fets van passar cap a 2/4 de 4 de la matinada de dissabte a diumenge. Els desconeguts van llençar els dos artefactes a la part del darrera de la comissaria des del carrer Joan Paloma. Un va anar a parar al carrer i l'altre, al pati de la comissaria.

L'artefacte va causar danys de poca consideració (Ajuntament Matadepera)

 

Hi va haver un petit incendi en una de les portes posteriors de la comissaria que no va causar cap ferit, només danys materials de poca consideració

L'Ajuntament de Matadepera, i l'alcalde, Nil López, en el seu compte de Twitter ha condemnat amb rotunditat els fets.

De moment, totes les hipòtesis estan obertes. Segons l'ACN, una de les línies que s'investiguen és si l'incident podria estar relacionat amb la clausura d'una festa il·legal al municipi que va tenir lloc el mes de gener.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut