L'huracà Henri frustra el primer gran concert de Nova York des de la pandèmia

L'espectacle al Central Park, amb 60.000 persones, havia de celebrar el ressorgiment cultural de la ciutat, amb grans estrelles com Bruce Springsteen, Patti Smith i Elvis Costello

Actualitzat

Havia de ser el gran concert del ressorgiment cultural de Nova York, perquè artistes famosos es retrobessin amb el seu públic després de l'etapa més dura de la pandèmia, però s'hi va posar pel mig l'huracà Henri, ara convertit en tempesta tropical.

Bruce Springsteen, Elvis Costello, Patti Smith, Paul Simon i Maluma formaven part del cartell d'aquest dissabte al Central Park, però no van poder actuar.

"We love NYC: The Homecoming Concert" va començar, com estava previst, a les cinc de la tarda, fins que les fortes pluges i l'amenaça de l'huracà van obligar a interrompre el concert a quarts de vuit, quan encara faltaven gairebé la meitat de les actuacions.

60.000 persones van assistir al concert al Central Park
60.000 persones van assistir al concert al Central Park (Reuters/Eduardo Muñoz)

L'Orquestra Filharmònica de Nova York va obrir el concert i va incloure el tema "New York, New York", que Frank Sinatra va fer especialment famós.

Van poder actuar el tenor italià Andrea Bocelli, Carlos Santana o Jennifer Hudson, entre d'altres, i quan Barry Manilow interpretava "Can't smile without you", l'organització va informar que l'espectacle havia d'acabar i el públic havia de sortir del parc i aixoplugar-se.

60.000 espectadors assistien a l'espectacle gratuït.

Una pantalla demana la sortida del públic a causa de les condicions meteorològiques
Una pantalla demana la sortida del públic a causa de les condicions meteorològiques (Reuters/Eduardo Muñoz)

Espectadors vacunats

Per assistir al concert, els espectadors havien de demostrar que havien rebut la vacuna contra la Covid, com a mínim 14 dies abans, i els que no podien complir amb aquest requisit havien de presentar una prova negativa feta 72 hores abans, com a màxim.

L'espectacle era a l'aire lliure i la mascareta no era obligatòria.

Els espectadors sortint del concert per posar-se a cobert
Els espectadors sortint del concert per aixoplugar-se (Reuters/Eduardo Muñoz)

El concert, amb el suport de l'alcalde Bill de Blasio, volia celebrar també la resistència de Nova York, una de les ciutats dels Estats Units més afectades al començament de la pandèmia, la primavera del 2020.

Quan el concert es va convocar, al juny, hi havia 300 infectats diaris a la ciutat i ara n'hi ha 2.000.

ARXIVAT A:
MúsicaEstats UnitsCoronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut