Rachida Dati, en una sessió del Parlament Europeu a Estrasburg. (Foto: Reuters)
Rachida Dati, en una sessió del Parlament Europeu a Estrasburg. (Foto: Reuters)
París

L'exministra francesa Rachida Dati té un lapsus i diu "fel·lació" en comptes d'"inflació"

L'exministra francesa de Justícia i actual eurodiputada dels conservadors francesos, Rachida Dati, ha rigut del lapsus que li va fer dir "fel·lació" en comptes d'"inflació". En una entrevista a la televisió, Dati es va confondre de paraula mentre parlava dels fons d'inversió d'alt risc. Veient l'èxit que ha tingut la seqüència a internet, Dati hi ha rigut i ha argumentat que són "coses que passen" quan es parla molt de pressa.

Actualitzat
El lapsus es pot veure a partir del minut 19.40 d'aquest vídeo del programa "Dimanche +", on la van entrevistar. 

Dati no ha perdut el sentit de l'humor per la confusió, tot i que, en un missatge al Facebook, ha considerat "una llàstima que sigui l'únic missatge polític que hagi quedat, sobretot parlant d'un tema tan greu". 

Rachida Dati, filla d'una família d'origen magrebí, va ser una de les icones del govern de Nicolas Sarkozy fins que va caure en desgràcia. Va deixar el càrrec al juny del 2009, però continua sent objecte de la premsa del cor, per qüestions com la identitat del pare de la seva filla, amb rumors que van assenyalar cap a l'expresident espanyol José María Aznar. 

Anar al contingut