Atenes

L'Espanyol perd per 2 a 1 al camp del Panathinaikos

L'Espanyol ha perdut per 2 a 1 amb el Panathinaikos grec amb un joc força gris però amb una mica de sort, i si l'àrbitre hagués xiulat un penal clar al seu favor el resultat hauria estat diferent. Ben d'hora s'ha avançat l'equip grec i de res ha servit el gol de Soldevilla perquè en una jugada calcada al primer gol, de córner, s'ha tornat a avançar el Panthinaikos. L'equip català haurà de treballar bastant en defensa i millorar la presència en atac.

L'Espanyol no ha començat gens bé el partit. EL Panathinaikos s'ha avançat en un córner. Un davanter grec ha pogut rematar al segon pal avançant-se a Lopo i amb Argensó molt allunyat al primer pal. L'àrbitre no ha xiulat un penal claríssim per unes mans de Kiriakos a l'interior de la seva àrea en el minut 15 de partit. Passada la mitja hora ha arribat la primera jugada ofensiva de l'equip blanc-i-blau. Una passada enrere de Martín Posse l'ha rematada Tamudo per sobre del travesser, al límit de l'àrea. El Panathinaikos, que es presentava davant del seu públic, ha pressionat en els últims minuts de la primera part i ha tingut dues bones ocasions, una de les quals, una vaselina quasi perfecta, s'ha estavellat al travesser. En el minut 2 de la represa Argensó ha salvat l'Espanyol d'encaixar el segon gol en un un contra un amb Kontanstinou. Per l'equip entrenat per Juande ha entrat Savo Milosevic per guanyar presència en atac. Al quart d'hora de la segona part Juande ha fet el ja habitual canvi massiu de jugadors. Han entrat Ricardo, Català, Hurtado, Maxi i Crusat. L'entrada de Maxi Rodríguez s'ha notat instantàniament. El jugador argentí ha fet lluir el porter grec amb un xut des de fora de l'àrea. A la jugada següent el capità Toni Soldevilla ha marcat de cap a la sortida d'un córner en el minut 75 de partit. L'alegria ha durat poc, perquè al cap de 2 minuts el polonès d'origen nigerià Olisadebe ha tornat a avançar el Panathinaikos en una jugada d'estratègia en un córner. La primera intervenció de Milosevic ha estat a punt de significar el gol de l'empat. Després de fer un "canyo" al seu defensor ha xutat al pal.