Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol perd Peixoto per dues setmanes, l'endemà del seu debut

El debut de Peixoto amb la samarreta de l'Espanyol va acabar malament. El fitxatge portuguès, que ja va arribar lesionat a l'equip blanc-i-blau, es va ressentir de la lesió i el club no en vol donar fins aquest vespre el diagnòstic. Així doncs, encara no se sap quan podrà tornar a jugar. Cal recordar que Velasco, que també va arribar lesionat, encara no ha pogut debutar.

Actualitzat
Només havia jugat tres minuts amb la samarreta de l'Espanyol. Sense temps ni tan sols per suar-la, César Peixoto va tornar a fer reviure els seus fantasmes. El portuguès tornava a jugar a futbol, després d'haver-ne estat un llarga temporada apartat, amb dues lesions greus al genoll, i ahir es va tornar a lesionar. Fins a la tarda no se sabrà l'abast exacte de la lesió. De moment sembla que Peixoto estarà almenys quinze dies de baixa. En l'entrenament d'aquest matí, evidentment, Peixoto no hi era, però els seus companys han tingut un record per a ell.

La plantilla espanyolista no té descans. Demà tornarà a la feina amb la mirada posada en el partit de diumenge contra el Mallorca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut