Barcelona

Les pimes catalanes creen un fòrum de debat

Les pimes catalanes ja tenen "think tank", és a dir, un espai de debat i de pressió per aconseguir els seus objectius. El grup s'anomena Fòrum d'Opinió d'Empresaris i aquests dies ha fet ja la seva primera reunió al Cercle Eqüestre de Barcelona. El grup el formen una vintena de petits empresaris relacionats amb diversos sectors i que volen discutir sobre qüestions d'actualitat per a les pimes.

Actualitzat

El grup vol buscar fórmules que alleugereixin els problemes que tenen les petites empreses i proposar polítiques que millorin el marc legal que les regula. La primera trobada va servir per debatre sobre problemes laborals i la segona tindrà com a tema la crisi de liquiditat que amenaça les empreses perquè els bancs donen ara menys crèdits com a conseqüència de la crisi.

Els petits empresaris que formen aquest grup volen augmentar la flexibilitat del mercat de treball i van parlar de les dificultats per motivar el personal. Alguns assistents a la primera reunió van defensar reformes estructurals al mercat de treball i també que es mantinguin les contractacions en origen.

Anar al contingut