Tatoi

Les infantes es fan una "selfie" amb la família reial grega en l'homenatge al pare de la reina Sofia

Les infantes Elena i Cristina participen en una autofoto de la família reial grega. La imatge, penjada a Instagram per la princesa de Grècia Marie Chantal, s'ha fet aquest dijous en un homentatge al rei Pau I de Grècia, el pare de la reina Sofia.

RedaccióActualitzat

Les "selfies", les autofotos, estan de moda.  El diccionari britànic d'Oxford la va escollir paraula de l'any el 2013 i la cerimònia dels Oscars l'ha convertit en un autèntic fenomen. Fins i tot apte per a les famílies reials.

Només tres dies després que la presentadora Ellen DeGeneres va tuitejar la "selfie" més famosa de la història, les infantes n'han protagonitzat una altra. Ha estat en l'homenatge al rei Pau I de Grècia, el pare de la reina Sofia, a Tatoi, a tocar d'Atenes. En la imatge es pot veure tant la infanta Cristina com Elena al costat d'altres membres del que queda de la reialesa grega.

La foto s'ha fet aquest dijous i l'ha difós Marie Chantal de Grècia al seu compte d'Instagram. Marie Chantal està casada amb el príncep hereu de Grècia, que també surt a la foto. Els seus títols són legals a Dinamarca, però no reconeguts a la república de Grècia.

En el compte es pot veure una altra imatge, més formal, amb les infantes a Tatoi.

Anar al contingut