Jocs Olímpics

L'equip nord-americà femení de relleus 4x100 metres bat el rècord del món

L'equip de relleus femení nord-americà 4 x 100 metres ha conquistat el seu vintè títol olímpic amb un nou rècord mundial (40.82) davant de Jamaica i d'Ucraïna. L'anterior rècord mundial estava en possessió de la República Democràtica Alemanya amb una marca de 41.37 aconseguida el 6 d'octubre de 1985 a Canberra (Austràlia). És el segon rècord de l'atlestisme en aquests Jocs de Londres, després del de Rudisha en 800 metres.

Actualitzat
L'equip nord-americà femení de relleus 4x100 metres ha conquistat el seu vintè títol olímpic amb un nou rècord mundial (40.82) davant de Jamaica i d'Ucraïna. L'anterior rècord mundial estava en possessió de la República Democràtica Alemanya amb una marca de 41.37 aconseguida el 6 d'octubre de 1985 a Canberra (Austràlia). És el segon rècord de l'atlestisme en aquests Jocs de Londres, després del de Rudisha en 800 metres.

I en la final del salt de perxa, el català d'origen ucraïnès, Igor Bitxkov, ha quedat eliminat. Bitxkov ha fet tres salts nuls sobre l'alçada de 5 metres i 65 centrímetres, i tot just abans havia necessitat el tercer salt per superar els 5.50. I en els 1.500 metres femenins, Asli Çakir, campiona d'Europa, i Gamze Bulut han regalat a Turquia el doblet, amb l'atleta de Bahrein Maryam Yusuf Jamal, en tercer lloc. I en els 4x400 metres llisos, les Bahames ha acabat amb l'hegemonia dels Estats Units.
Anar al contingut