L'empresa Gestión 2000 fa marxa enrere i torna a les condicions inicial que hi havia amb les escoles d'esquí a Port Ainé

Actualitzat

ACN Rialp.-Només han fet falta 48 hores per solucionar el problema entre les escoles d'esquí que operen a Port Ainé i l'empresa Gestión 2000 Agencia de Viajes, client majorista de l'estació. Aquesta empresa, que porta més de 3.500 escolars a l'estació, va pressionar les escoles d'esquí, just el dia de començar a fer classes, perquè fessin una rebaixa considerable del preu de l'hora de classe. Tant les escoles com els professors s'hi van negar i Gestion 2000 va portar monitors d'altres estacions. Mentrestant, els del Pallars es quedaven sense feina per negar-se a treballar amb preus per "sota l'acceptable". Finalment, Gestión 2000 ha fet marxa enrere i ha decidit que es retornava al model inicial amb les condicions que s'havien acordat en uns inicis. Amb aquesta decisió, els tècnics de neu tornaran a treballar amb normalitat aquest dilluns.

Per tot això, Gestión 2000 ha comunicat que "per tal de causar el mínim perjudici" als clients, però també a les escoles, a l'estació d'esquí i al territori, ha optat per "mantenir les reserves i gestionar-les directament amb els responsables de l'estació, d'acord amb la proposta comercial inicial".Per tant, a partir d'ara les reserves de l'Hotel Cota 2000 les gestionarà directament Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tal com s'havia planificat en uns inicis, al guanyar el concurs públic les escoles d'esquí que operen actualment a Port Ainé.Gestión 2000 Agencia de Viajes vol deixar constància que "totes les propostes i accions plantejades durant les negociacions, han estat formulats des del respecte i buscant el millor servei comercial destinat a client final".Per la seva part, les escoles d'esquí han celebrat que aquest empresari hagi rectificat i han valorat positivament que la relació contractual dels serveis de professor d'esquí o snow siguin amb Ferrocarrils i no amb aquesta empresa directament.Davant aquesta problemàtica entre dues empreses, les escoles d'esquí i Gestión 2000, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es va oferir a intervenir per arribar a un acord.

Anar al contingut