Imatge d'arxiu dels equips d'emergència treballant a la zona
Imatge d'arxiu del dia que es va trobar el cos de la noia a l'espigó de la Mar Bella
Barcelona

L'autòpsia revela que la menor desapareguda a Nou Barris que va aparèixer a l'espigó de la Mar Bella va morir ofegada

La menor desapareguda de Nou Barris, el cadàver de la qual va aparèixer a l'espigó de la Mar Bella, va morir ofegada, segons revela l'autòpsia. De tota manera, el fet que el cadàver aparegués entaforat a força fondària a l'interior de les roques de l'espigó indica, pels investigadors, que el van posar allà.

RedaccióActualitzat
La menor desapareguda de Nou Barris, el cadàver de la qual va aparèixer a l'espigó de la Mar Bella, va morir ofegada, segons revela l'autòpsia, ja que la noia tenia molta aigua de mar a dins del cos. Aquesta és la hipòtesi que agafa més força, segons han avançat fonts de la investigació a Catalunya Ràdio.

De tota manera, el fet que el cadàver aparegués entaforat a força fondària a l'interior de les roques de l'espigó indica, pels investigadors, que el van posar allà. I és que, segons les proves subaquàtiques, la noia no hi hauria pogut arribar de manera natural si s'hagués llançat per voluntat pròpia.

Les investigacions es concentren a l'entorn de la víctima, i no es descarta que hi hagi detencions durant els pròxims dies. Mentrestant, també s'estant fent les proves d'ADN.

La noia, de 15 anys, vivia amb els seus pares i el seu germà a Nou Barris a Barcelona, i va desaparèixer l'últim dissabte d'abril, sense motius aparents, després d'anar amb unes amigues a una festa en una casa particular. Una setmana més tard va aparèixer el seu cadàver a l'espigó de la Mar Bella.
Anar al contingut