Excomissari Villarejo
Excomissari Villarejo

L'Audiència Nacional investiga si hi ha relació entre Moncloa.com i Villarejo

La policia ha anat a la seu del digital per demanar les gravacions

RedaccióActualitzat

L'Audiència Nacional ha obert una investigació per saber si hi ha relació entre l'excomissari de la Policia Nacional, José Manuel Villarejo, i el digital Moncloa.com.

El digital és el que ha difós àudios com el dinar amb la ministra de Justícia on va revelar que havia vist jutges del Tribunal Suprem i fiscals de la Fiscalia General en un bar amb noies menors d'edat.

La policia s'ha personat a la seu del digital per demanar les gravacions.
 

Notícia relacionada: La "informació vaginal" de Villarejo: prostitució per fer xerrar polítics i empresaris

 

Es tracta de la primera diligència de la investigació secreta ordenada pel jutge de l'Audiència Nacional Diego de Egea, que vol saber l'origen de la filtració de l'àudio del dinar entre l'actual ministra de Justícia, Dolores Delgado, l'exjutge Baltasar Garzón i altres comandaments policials, entre els quals l'excomissari Villarejo.

El jutge també sol·liciten altres gravacions on hagi participat Villarejo i que puguin afectar la instrucció que se segueix contra ell. Villarejo està acusat d'accedir a informació reservada per vendre els seus serveis a clients privats mentre era funcionari públic.

El digital respon

Moncloa.com ha publicat un article on desmenteix la seva relació amb Villarejo

Mentrestant, el govern espanyol denuncia que és víctima d'una cacera orquestrada pel PP i Ciutadans. La ministra portaveu ha acusat aquests dos partits de fer-los una ofensiva mai vista en democràcia. Isabel Celaá es refereix als escàndols que han perseguit els ministres, destapats per confidencials digitals i que ja n'han fet plegar dos. Ho qualifica d'assetjament i assenyala qui hi ha al darrere: 

ARXIVAT A:
JudicialPolicialPolicia Nacional
Anar al contingut