Londres

L'amo del grup Virgin donarà 150.000 euros per ajudar els pares de Madeleine a demostrar la seva innocència

El magnat britànic Richard Branson, propietari del grup Virgin, ha ofert 150.000 euros als pares de la nena Madeleine McCann per pagar la seva defensa davant les acusacions de la policia portuguesa, que els considera sospitosos de la desaparició de la menuda. Això, segons publica el diari britànic "The Sunday Times".

Actualitzat
L'empresari britànic Richard Branson vol assegurar que el matrimoni McCann tingui accés al millor assessorament legal possible. Amb aquest objectiu, el propietari del grup Virgin aportarà prop de 150.000 euros a un fons destinat a ajudar els pares de Madeleine a demostrar que són innocents.

Branson, que ha estat en contacte regular amb els pares de la petita des que aquesta va desaparèixer, no ha volgut parlar públicament sobre el seu suposat suport a la parella. Branson no l'ha confirmat i s'ha limitat a dir que no en volia parlar. Amb tot, Branson ha afegit que, enmig de tantes especulacions i rumors sobre el cas, l'únic fet amb solidesa que sap del cert és que hi ha una nena de quatre anys que continua desapareguda i que la seva recerca no s'ha d'aturar ni un sol moment.

Branson ja havia donat amb anterioritat 1 milió i mig d'euros a la família McCann per a la recerca de Madeleine.

Segons un sondeig fet públic per "The Sunday Times", gairebé el 50% de les persones consultades creuen que Kate i Gerry Mc Cann poden ser responsables de la mort de la seva filla, i només el 20% pensa que són innocents.
Anar al contingut