Barcelona

L'advocat del presumpte agressor dels Ferrocarrils acusa la Generalitat d'instrumentalitzar el cas

L'advocat del noi acusat d'agredir una immigrant als Ferrocarrils de la Generalitat critica que el seu client no va rebre l'atenció social necessària per part de les institucions tot i que tenia un entorn desestructurat amb problemes familiars quan era petit. En unes declaracions a Catalunya Ràdio, l'advocat s'ha queixat que les institucions no el van ajudar. Per això, critica la Generalitat, a qui acusa d'instrumentalitzar el cas quan es presenta com a acusació particular.

Actualitzat
Segons l'advocat, el seu client va ser abandonat per la mare de molt petit, i el pare el maltractava. L'advocat afegeix que llavors no va trobar el suport de les institucions que ara es presenten com a acusació particular. Per això creu que la Generalitat està instrumentalitzant el cas.

El processat s'enfronta a una pena de tres anys de presó per un delicte contra la integritat i un altre de lesions psíquiques.

Les càmeres de seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat van filmar les manotades i la puntada de peu al cap que el jove va clavar a una noia de 15 anys d'origen equatorià a l'interior del vagó de tren.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut