Rugbi

La USAP de Perpinyà perd al camp del Munster i queda eliminada de la Copa d'Europa de rugbi

La USAP de Perpinyà no s'ha pogut classificar per a les semifinals de la Copa d'Europa de rugbi. Els catalans han perdut al camp del Munster irlandès per 19-10 en un partit molt igualat, però que s'ha acabat decantant a favor dels locals en la segona part. Al descans, la USAP guanyava per 7-10, però en la represa, l'encert en els xuts a pals d'O'Gara ha estat decisiu per capgirar el marcador final.

La USAP de Perpinyà ha quedat eliminada de la Copa d'Europa de rugbi en perdre per 19-10 contra el Munster irlandès en partit de quarts de final disputat a Dublín, en el mític estadi de Lansdowne Road. Durant la primera part els catalans han aconseguit marcar un assaig transformat i un cop de càstig per a Bourret, i al descans guanyaven per 7-10. Però a l'inici de la segona part, els irlandesos han reaccionat i han pressionat els catalans. Gràcies a la punteria d'O'Gara, el mig obertura de la selecció irlandesa, els locals han aconseguit capgirar el marcador i sentenciar el partit, ja que els de Perpinyà no han pogut concretar ni les seves accions de perill ni els xuts a pals que han intentat. Després de quedar fora de les semifinals, la USAP s'haurà de centrar a partir d'ara en la competició domèstica per mantenir-se entre els quatre primers i poder classificar-se per a la fase final del Top 14, la Lliga francesa de rugbi.