Catalunya

La queixa del lector: "El govern bloqueja l'ampliació de l'escola"

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai: envia'ns les teves queixes a Elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
L'escola La Trama de Sabadell es va crear el 2007 amb la intenció que fos rehabilitada i ampliada. L'objectiu era tant la remodelació com l'ampliació dels espais existents i la construcció de noves aules en un termini de quatre anys.

L'escola va començar amb 3 clases i actualment acull 200 alumnes. El projecte executiu de les obres està en fase d'aprovació per part del govern de la Generalitat i segons assegura el president de l'Ampa, Toni Cerdà, els representants del departament d'Educació "ja fa temps que diuen que aquesta aprovació és imminent". Però la realitat és que "passen els anys, l'escola va creixent i això no s'executa. El pati es queda petit i els serveis de menjador, així com la resta d'espais, són molt limitats".

La Trama és un escola pensada per a 450 nens i els espais que té ara, tot i que acceptables de moment, es queden petits i són provisionals. El president de l'Associacio de Mares i Pares de La Trama ha assegurat al 3cat24 que "l'assumpte està bloquejat pel govern de la Generalitat des de finals del 2009, quan el projecte va quedar enllestit".

Accions reivindicatives

Com a protesta, dissabte passat, dia 23, al matí, més de dues-centes persones es van manifestar a Barcelona i es van concentrar a la plaça de Sant Jaume per reclamar el desbloqueig del procés de construcció de l'escola. Un dels membres de l'AMPA va recórrer el trajecte entre la rambla de Sabadell i la plaça Sant Jaume corrent amb una samareta reivindicativa de l'Associació.

Dijous que ve, dia 28 d'octubre, pares i mares dels alumnes portaran a terme una nova acció reivindicativa a la mateixa escola on es tancaran i hi passaran la nit. L'objectiu és pressionar el govern perquè l'aprovació del projecte no s'allargui més en el temps i les obres puguin tirar endavant com més aviat millor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tens alguna denúncia semblant i vols que ens en fem ressò? Registra't a Elmeu3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots llegir altres denúncies que hem rebut:

 · Salvem l'estació de Sant Feliu del Llobregat
 · L'escassa recollida de brossa a L'Estartit
 · L'Ajuntament de Cabrils tira a terra un aqüeducte catalogat
 · Una estació meteorològica en un lloc de tradició centenària
 · La indefensió dels ciutadans
 · Quina és la solució perquè les companyies de telefonia mòbil ens donin de baixa?
 · La missió de donar-se de baixa de Movistar
 · Situació precària de les oficines dels serveis educatius
 · Un altre macrohotel al Raval
 · Desnonament sorpresa d'una guarderia
 · Obstacles a la Diagonal
 · Pineda de Gavà Mar
 · Pedrada al Poble Sec
 · L'olor estranya de l'aigua
 · Les tarifes del metro
 · Problemes al CEIP Bac de Roda
Anar al contingut