Sevilla

La policia de Sevilla rescata un nen de quatre anys que estava sol a casa i havia quedat atrapat pel coll amb la corda de la persiana

La policia ha detingut el pare de la criatura accidentada, de només quatre anys, per un presumpte delicte d'abandó de menors

RedaccióActualitzat

La Policia Local de Sevilla ha rescatat un nen de quatre anys que havia quedat atrapat pel coll amb la corda d'una persiana. El menor, que estava sol a casa, no es podia moure i tenia dificultats per respirar. Els fets van passar dijous al vespre en un domicili del carrer Playa de Estepona. Els agents van detenir el pare del nen, un jove de 28 anys sense antecedents, per un presumpte delicte d'abandó de menors.

Diversos ciutadans van trucar als serveis d'urgència per avisar que hi havia un menor que treia una part del cos per la finestra d'un bloc d'habitatges i demanava auxili. Els agents van accedir al pis esbotzant la porta i van alliberar el nen, que va ser traslladat a l'Hospital Virgen Macarena.

Els agents van trigar una hora a trobar el pare de la criatura, que va assegurar que només s'havia absentat uns minuts del domicili. Però tant l'estona que van trigar a localitzar-lo com el testimoni dels veïns fan sospitar que feia més de dues hores que el nen estava sol.

Els veïns asseguren que el nen, que habitualment està sol i no està escolaritzat, viu en unes condicions "lamentables". Segons sembla, la mare del menor fa més d'un mes que no apareix per casa.

 

Anar al contingut