Mariah Carey en un moment del videoclip original de la cançó "All I want for Christmas is you"
Mariah Carey en un moment del videoclip original de la cançó "All I want for Christmas is you"

La nadala de Mariah Carey arriba, 25 anys després, al número 1 de Billboard

Un any més, es disparen les reproduccions de la cançó "All I want for Christmas is you", que lidera per primer cop el popular rànquing musical

Actualitzat

És habitual que, cada any, quan arriba Nadal, es disparin les reproduccions i les compres de la nadala "All I want for Christmas is you", de Mariah Carey.

Aquest 2019, quan fa 25 anys del seu llançament, la cançó ha aconseguit per primera vegada enfilar-se fins al número 1 de la llista de senzills més venuts als Estats Units, publicada per la revista "Billboard".

 

 

La cantant de Nova York va celebrar la notícia la setmana passada amb el missatge "We did it", és a dir, "Ho hem aconseguit".

 

 

Mariah Carey amb la seva estrella al passeig de la Fama

 

Però l'èxit de la cançó no ha acabat aquí i aquesta setmana ha repetit el lideratge del rànquing.

 

 

El rànquing "Hot 100" de Billboard combina reproduccions en streaming, a la ràdio i xifres de vendes als Estats Units.

Aquesta és la primera vegada que "All I want for Christmas is you" arriba al número 1, un lideratge que Carey ja havia assolit anteriorment amb cançons com "Always be my baby", "Hero" o "Touch my body".

A YouTube, la nadala de 1994 també s'ha enfilat al número 1 dels vídeos musicals que són més tendència.

 

 

Les pujades de la nadala de Mariah Carey als rànquings dels més venuts són habituals en aquesta època de l'any. De fet, l'any passat va quedar en la tercera posició de Billboard.

 

Precisament per impulsar encara més les reproduccions d'una nadala que ja és un clàssic, la setmana passada, Carey va estrenar un nou videoclip de la cançó.

 

 

Amb aquest número 1, "All I want for Christmas is you" es converteix en la segona cançó nadalenca que arriba al capdamunt del rànquing de Billboard, després de "The Chipmunk Song", de l'any 1958.

 

 

El Nadal de l'any passat, "All I want for Christmas is you" va batre el rècord de reproduccions a Spotify en un sol dia: el 24 de desembre es va escoltar gairebé 11 milions de vegades.

 

ARXIVAT A:
NadalMúsica
Anar al contingut