València

La Justícia anul·la la multa de 300.000 euros imposada a Acció Cultural del País Valencià

El Tribunal de Justícia valencià ha ordenat que s'anul·li la sanció de 300.000 euros que va imposar el govern de Francisco Camps a l'entitat cultural pel repetidor situat a la serra de Perenxisa i des del qual es repartia el senyal de TV3.

Actualitzat
Acció Cultural del País Valencià ha tornat a rebre el suport de la Justícia en el contenciós amb la Generalitat Valenciana pels repetidors de TV3. El Tribunal de Justícia valencià ha ordenat que s'anul·li la sanció de 300.000 euros que va imposar el govern de Francisco Camps a l'entitat cultural pel repetidor situat a la serra de Perenxisa. Des d'aquestes instal·lacions es repartia el senyal de la televisió catalana a València i a una part de les comarques de la Ribera i la Costera.

Aquesta nova sentència es basa en la que va dictar al desembre el Suprem, segons la qual el govern autonòmic no té competències per sancionar. Acció Cultural té previst reobrir tan aviat com sigui possible els catorze repetidors, una vegada s'acabi la consulta als socis, que estan votant majoritàriament que es reprenguin les emissions.
Anar al contingut