Ciclisme

La justícia alemanya obre un sumari a Ullrich i Sevilla per l'escàndol del dopatge

Continua l'escàndol del dopatge al voltant del ciclisme. La fiscalia de Bonn (Alemanya) ha obert un sumari contra el ciclista espanyol Óscar Sevilla i el fins ara company d'equip Jan Ullrich. Els dos ciclistes estan relacionats amb la xarxa de dopatge desmantellada a l'Estat espanyol i coneguda com a "Operació Port". A més, el preparador físic de l'alemany, Rudy Pevenage, també ha estat inclòs en el procés per presumpta estafa contra el conjunt del T-Mobile.

Actualitzat

Segons el setmanari "Focus", els investigadors germànics esperen l'arribada des de l'Estat espanyol dels protocols de les escoltes telefòniques que, presumptament, proven la relació entre Ullrich i el metge espanyol i figura clau de l'escàndol del dopatge Eufemiano Fuentes.

D'altra banda, Jan Ullrich, vencedor del Tour del 1997, ha acceptat l'acomiadament de l'equip T-Mobile i ha renunciat a una indemnització milionària per abandonar la formació alemanya. Ullrich va ser despatxat el 20 de juliol passat, setmanes després de quedar exclòs per disputar la ronda francesa.

 

 

 

Anar al contingut