Fotografia de la nova directora de l'Arts Santa Mònica, Conxita Oliver.
Fotografia de la nova directora de l'Arts Santa Mònica, Conxita Oliver.
Barcelona

La historiadora i crítica d'art Conxita Oliver serà la nova directora de l'Arts Santa Mònica

Ferran Mascarell ha confirmat en una entrevista a l'ACN el nom de l'anterior coordinadora d'Arts Visuals de la Generalitat com a responsable del centre. El conseller de Cultura ha destacat que Oliver coneix "molt bé" el conjunt de les dinàmiques creatives del país i de les feines que es fan "de manera aïllada a l'administració pública".

RedaccióActualitzat
La historiadora i crítica d'art Conxita Oliver dirigirà l'Arts Santa Mònica en la nova etapa del centre. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha confirmat el nom de l'anterior coordinadora d'Arts Visuals de la Generalitat en una entrevista amb l'Agència Catalana de Notícies i ha dit que Oliver coneix "molt bé" el conjunt de les dinàmiques creatives del país i de les feines que es fan "de manera aïllada a l'administració pública".

Mascarell també ha anunciat que el centre es dedicarà a la creativitat "amb totes les seves dimensions" i serà un espai multiplicador del talent del país, que considera que està "menys reconegut i aprofitat del que hauria de ser". El conseller ha defensat la tasca del centre i ha estat taxatiu quan ha assegurat que l'equipament "no té cap problema endèmic". Mascarell creu que és positiu que els centres culturals "canviïn i trenquin rutines" i s'ha mostrat convençut que el "Santa Mònica serà el que ha estat però multiplicat per molt".

Durant un període de dos o tres anys, ha explicat Mascarell, el projecte del centre estarà "molt vinculat" a la nova directora i recollirà tot el que té relació amb la creació, la societat i l'economia en forma d'exhibicions, cursos, trobades i projeccions.
Anar al contingut