Imatge d'arxiu d'una estació de metro de Barcelona (Foto: TMB)
Imatge d'arxiu d'una estació de metro de Barcelona (Foto: TMB)
Barcelona

La Generalitat endarrereix la posada en marxa del ramal de la Zona Franca de la Línia 9

La Generalitat endarrereix la posada en marxa del ramal de la Zona Franca de la Línia 9 del metro i la prolongació de les línies de ferrocarrils a Sabadell i Terrassa, segons ha explicat el conseller de Territori, Lluís Recoder, al Parlament durant la sessió d'avui.

RedaccióActualitzat
Recoder argumenta que els deutes de les obres que estan en funcionament o que s'estan fent "són enormes", especialment el deute vinculat a la Línia 9 del metro, que arriba als catorze mil milions d'euros.

És per això que aturaran algunes de les obres en marxa fins que no hi hagi finançament, però mantenen la previsió d'obrir el ramal del Prat de la Línia 9, però no el de la Zona Franca. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, ha assegurat que "en un moment de dificultats econòmiques, és normal que es fixin noves prioritats com les escoles i que la Línia 9 s'haurà d'anar obrint més lentament del que desitgem tots".

El conseller també ha afirmat que les obres d'allargament de les línies de Ferrocarrils de la Generalitat a Terrassa s'endarrereixen com a mínim fins al 2013 i fins al 2015 les de Sabadell.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut