La Fiscalia denuncia per injúries Toni Soler per un gag sobre els Mossos a l'"Està passant"
El gag mostrava gossos equipats com els antiavalots dels Mossos

La Fiscalia denuncia Toni Soler pel gag que compara els Mossos amb gossos a TV3

També denuncia per injúries els col·laboradors de l'"Està passant" Jair Domínguez i Magí Garcia pel mateix gag

RedaccióActualitzat

La Fiscalia ha presentat una denúncia per un delicte d'injúries contra el director del programa "Està passant", el periodista Toni Soler, i els col·laboradors Jair Domínguez i Magí Garcia. Els denuncia per un gag emès a TV3 el 16 d'octubre en què es criticava l'actuació policial durant els dies posteriors a la sentència del judici del procés. Es comparava els Mossos amb gossos.

El ministeri públic acusa concretament Soler i els seus dos col·laboradors d'un presumpte delicte contra les institucions de l'Estat, en la modalitat d'injúries greus a cossos i forces de seguretat. Demana, a més, que es declari responsable civil subsidiària a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.  

 

Denúncia de la Fiscalia by Moderador Noticies Web on Scribd

 

En aquest gag del programa "Està passant" es jugava amb l'equivoc entre gossos i Mossos. Toni Soler ja es va disculpar per haver-lo emès després de la denuncia que tres sindicats de policies dels Mossos i una associació de comandaments van presentar per aquests fets.

Els comentaris que es feien durant el programa qualificaven els policies d'"analfabets, rabiosos i agressius".

 

 

La fiscalia denuncia per injúries Toni Soler per un gag sobre els Mossos a l'
Magí García és un dels tres denunciats per la Fiscalia

 

La Fiscalia va obrir una investigació per un presumpte delicte d'injúries als cossos de seguretat després de la denúncia de sindicats dels Mossos d'Esquadra que van considerar el gag "vergonyós, intolerable i inacceptable."

Després de les crítiques que va generar el gag, els responsables del programa van demanar disculpes. Toni Soler va assegurar que s'emmarcava en un context humorístic i va defensar la llibertat d'expressió. Amb tot, va reconèixer que es van equivocar en fer la comparació i que entenien que els Mossos s'haguessin sentit ofesos.

 

ARXIVAT A:
Tv3JudicialMitjans de comunicacióLlibertat d'expressió
Anar al contingut