Kylie Minogue i Jason Donovan apareixeran a l'últim episodi de la sèrie "Veïns"
Fotograma del capítol de la boda dels personatges interpretats per Kylie Minogue i Jason Donovan

Kylie Minogue i Jason Donovan apareixeran a l'últim episodi de la sèrie "Veïns"

L'episodi de la boda de l'Scott i la Charlene, el juliol del 1987, és el més vist de la sèrie australiana "Neighbours", que es va fer popular a Catalunya amb el nom de "Veïns"

RedaccióActualitzat

Els productors de la mítica sèrie "Neighbours" confirmen que en el darrer episodi apareixeran Kylie Minogue i Jason Donovan interpretant dos dels personatges més recordats d'aquesta llarga sèrie, la Charlene Mitchell i l'Scott Robinson.

Al març vam explicar que aquesta veteraníssima sèrie, que es va veure per TV3 amb el títol de "Veïns", emetria l'últim capítol abans d'acabar l'estiu, després de 37 temporades ininterrompudes.

Ara, els dos intèrprets i cantants australians han compartit al seu compte d'Instagram una imatge del guió que ja estan estudiant per a aquesta aparició estel·lar a l'últim episodi de la sèrie. Les imatges, si es posen l'una al costat de l'altra, formen el logo del programa.


La productora de la sèrie també ha confirmat la seva participació en aquest moment televisiu tan esperat, sobretot pel públic d'Austràlia i la Gran Bretanya, on encara s'emet la sèrie.

"L'Scott i la Charlene són la millor parella de 'Veïns' i no estaria bé acabar la sèrie sense ells. Estem encantats que el Jason i la Kylie hagin tornat a casa per interpretar un paper molt especial al final de la nostra sèrie..."


L'episodi de la boda de l'Scott i la Charlene, el juliol del 1987, va ser el més vist de "Veïns". Va ser el 523 d'aquest culebró australià. Fa dos anys, el Twitter oficial de la sèrie felicitava Minogue i Donovan pel 33 l'aniversari de "les seves noces".


En 37 anys se n'han rodat més de 9.000 episodis. La decisió d'abaixar el teló de la sèrie es va prendre després que el canal britànic Channel 5 --soci clau de la producció-- va decidir treure-la de la graella i no es va trobar cap emissora de substitució.

Tanmateix, els creadors de la sèrie han promès a tots els seus seguidors "un final increïble".

TV3 en va emetre 7 temporades amb un gran èxit, des del febrer del 1989 fins al juny del 1996. Falta saber si el públic català també podrà gaudir de l'esperat final.

ARXIVAT A:
TelevisióMitjans de comunicació
Anar al contingut