L'Hospital Joan XXIII de Tarragona.
L'Hospital Joan XXIII de Tarragona (CCMA)
Tarragona

Investiguen unes infermeres de Tarragona per un vídeo a TikTok que ha generat polèmica

Quatre treballadores, amb l'uniforme i en el mateix centre, surten ballant al voltant d'una que fa veure que és morta i reviu

Actualitzat

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies del vídeo que s'ha fet viral a la plataforma TikTok i aplicar mesures contra les quatre infermeres del centre que el protagonitzen.

El vídeo mostra una de les infermeres estirada en una llitera mentre les altres tres la cobreixen amb un llençol com si s'hagués mort i quan es disposen a endur-se-la, la noia reviu i les quatre infermeres es posen a ballar al ritme d'una cançó que es va fer viral en un altre vídeo en què es veu uns homes ballant mentre porten un fèretre.

El vídeo l'ha difós i denunciat a Twitter un perfil negacionista que porta el nom de Doctor Papaya.

Ara el vídeo té més de 150.000 reproduccions a Twitter. Els usuaris de les diferents xarxes socials han criticat l'actitud de les noies amb duresa, sobretot tenint en compte la situació de la pandèmia a Catalunya, mentre que d'altres ho justifiquen per la tensió que viuen els sanitaris. En general, ho consideren inapropiat, perquè no ajuden a la imatge del col·lectiu sanitari i perquè atempta a la sensibilitat. Aquest no és l'únic vídeo que les mateixes infermeres han pujat a la xarxa i en algun cas apareixen sense mascareta.

Segons informa el Diari de Tarragona, la direcció de l'hospital ha confirmat que la gravació està feta a les seves instal·lacions i que les protagonistes són treballadores del centre. Tot i que, es podria arribar a acceptar que el personal necessita també algun espai per deixar-se anar, l'hospital considera que en cap cas es pot ser a les instal·lacions sanitàries ni amb els uniformes del centre.

El consell de direcció de l'hospital es reuneix aquest dilluns a la tarda per valorar el cas i prendre les mesures que considerin oportunes, tot i que sembla que no seran acomiadades.

ARXIVAT A:
Coronavirus Viral InternetXarxes socials
Anar al contingut