Carrer dels Magatzems al barri de la Barceloneta, Barcelona
Carrer dels Magatzems al barri de la Barceloneta, Barcelona

Investiguen un incendi en una casa de Barcelona amb una persona lligada a dintre

La persona, que estava lligada de mans, s'ha pogut alliberar, ha sortit pel seu propi peu i ha estat traslladada a un hospital per inhalació de fum

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen un incendi en un habitatge de Barcelona on també hi havia una persona lligada de mans a dintre. El foc s'ha declarat al carrer dels Magatzems, al barri de la Barceloneta del districte de Ciutat Vella.

Els Mossos han rebut l'avís a les sis de la matinada d'aquests divendres i els Bombers de Barcelona han donat l'incendi per apagat mitja hora després.

La persona que estava lligada de mans a l'interior del pis s'ha pogut alliberar i ha sortit pel seu propi peu.

Posteriorment, l'han traslladat a l'hospital per inhalació de fum i es troba en bon estat. Aquest incendi ha precipitat una operació contra el narcotràfic al Raval, aquest dissabte, on s'han detingut 12 persones.

Els Mossos tenen la investigació oberta i una de les principals línies que segueixen és que l'incendi ha estat presumptament provocat.

L'incendi no ha afectat l'estructura de l'edifici ni ha causat danys materials importants. Tampoc ha calgut desallotjar l'immoble ni ha afectat cap altre domicili.

Anar al contingut