Barcelona

S'investiga l'agressió d'un motorista al conductor d'un cotxe a la Meridiana

Els Mossos treballen en el cas arran d'unes imatges penjades a les xarxes socials i ja han identificat el motorista i el conductor del cotxe

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies que van portar a una contundent agressió per part d'un motorista al conductor d'un turisme a la Meridiana de Barcelona quan s'havia posat vermell un semàfor.

Aquest dimarts a la tarda, a través de Twitter, els Mossos han fet una crida per identificar el conductor del vehicle. Al cap de mitja hora ja l'han identificat i, amb una altre tuit, donaven les gràcies per la col·laboració.

 

 

Cap a les sis de la tarda els Mossos d'Esquadra han fet una crida per Twitter per identificar el conductor del cotxe que, com es veu en unes imatges, va ser objecte d'una contundent violència per part d'un motorista.

En el vídeo es veu com un motorista amb casc, i la motocicleta aparcada darrera del cotxe, agredeix el vehicle.

Primer pega al cotxe, la finestreta del conductor i intenta obrir una porta. Després arrenca el retrovisor i fent-lo servir com un objecte agredeix el conductor que és dins del vehicle.

El cotxe està parat darrere d'un autobús i el que grava les imatges és en un tercer vehicle, darrere de la moto.

Els fets van passar en un semàfor de l'avinguda Meridiana de Barcelona. Els Mossos han obert una investigació després de detectar el vídeo a les xarxes socials i han identificat ràpidament el motorista perquè a les imatges es veu la matrícula.

Els investigadors treballen ara per esbrinar totes les circumstàncies al voltant dels fets.

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut