La casa del matrimoni després de l'assalt violent dilluns passat.
Els Mossos han identificat i busquen altres presumptes quatre lladres.
Ulldecona

Investiguen la mort violenta d'una dona a Ulldecona durant un assalt al seu domicili

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 71 anys a Ulldecona, al Montsià, durant un assalt violent perpetrat de matinada al seu domicili. Els lladres l'han emmordassat juntament amb el seu marit mentre cometien el robatori, segons ha explicat l'home, que ha pogut escapar-se i avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Actualitzat
Els lladres han irromput a la casa del matrimoni de matinada i han lligat i emmordassat la parella. Després de cometre el robatori, han marxat sense deslligar-los. L'home, per sort, ha pogut alliberar-se tot sol i ha estat aleshores quan s'ha adonat que la seva dona havia quedat inconscient i avisat el SEM.

Quan hi han arribat els equips d'emergència, s'han trobat la víctima, que encara estava emmordassada i inconscient. Han intentat reanimar-la sense èxit i poc abans de les set del matí n'han certificat la defunció. La dona podria haver mort per obstrucció de les vies respiratòries per la mordassa amb què estava lligada. Tanmateix, serà l'autòpsia la que en determinarà les causes exactes.

L'Àrea Territorial d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la demarcació de les Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació, mentre que el jutge, per la seva banda, n'ha decretat el secret de sumari.

La parella assaltada eren pagesos que es dedicaven al conreu i la venda de verdures.
Anar al contingut