Barcelona

Gerard Piqué, "l'hoste preferit" de Shakira al seu últim videoclip

RedaccióActualitzat

La cantant colombiana Shakira ha fet públic aquesta matinada el videoclip de la seva cançó "Me enamoré", l'últim sencill del disc "El Dorado" que sortirà a la venda el 29 de maig.

Aquesta és la canço que ha triat Shakira com a reclam per publicitar el seu últim treball, i no ho podria haver fet millor. Perquè a més del fet que la cançó té tots els elements que agraden els seguidors de l'artista colombiana, al videoclip descobrim un detall que farà les delícies dels fans de la cantant i, a més, atraurà a un altre públic. 

Shakira ha triat algú amb qui se sent molt còmoda per coprotagonitzar el videoclip. Algú a qui presenta com el seu "convidat preferit":

 

 

"Me enamoré" és un nou cant de Shakira al seu estimat, Gerard Piqué. Potser els fans de Piqué haurien agraït més presència del futbolista, que només surt en els últims plans del vídeo. Però hi és en tot moment.

El clip està plantejat perquè aparegui la cantant des del punt de vista de Gerard Piqué.

A Twitter, Shakira ha publicat alguns detalls de com es va fer la gravació. Piqué va fer de càmera en tot el videoclip i el que veiem és la càmera subjectiva del propi marit de Shakira. Equipat amb una GoPro, el futbolista enregistra diverses escenes amb la seva parella en escenaris diversos de la ciutat de Barcelona: 

 


La bona entesa entre la parella és fa evident en cada pla. I en la narració del que ha estat la seva història d'amor, Shakira avisa Gerard Piqué que amb ell tindria 10 fills, tot i que comencin per un parell

Anar al contingut