Pàgina del Twitter de FGC
Pàgina del Twitter de FGC
Barcelona

Ferrocarrils de la Generalitat estrena compte al Twitter

Ferrocarrils de la Generalitat estrena compte al Twitter anunciant una avaria a la línia del Vallès. L'empresa pública vol aproximar als usuaris la informació d'última hora de la xarxa ferroviària a través d'aquest mitjà.

Actualitzat
Aquest dimarts, l'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) estrena el seu perfil al Twitter amb una incidència a la línia de trens del Vallès.

A través d'aquesta xarxa social, FGC ha informat que la incidència provocava un retard de 40 minuts a tots els trens de la línia del Vallès. L'avaria s'ha produït en un canvi d'agulles abans de l'hora punta a l'estació de Sarrià, cosa que ha provocat la cancel·lació d'alguns trens amb direcció a Rubí i a la UAB. Posteriorment, a través d'aquest mitjà, han anat informant els usuaris de l'estat de l'avaria fins que s'ha resolt.

L'empresa vol facilitar la difusió de la informació d'última hora a la xarxa ferroviària a través d'aquest mitjà. D'aquesta manera, els usuaris rebran de manera directa i ràpida les modificacions en les línies i el transport.

FGC disposa d'una pàgina web des d'on es pot clicar l'enllaç del Twitter.
Anar al contingut