Barcelona

Felip Puig veu "inviable" un concert econòmic a la basca per a Catalunya i aposta pel model alemany

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha considerat que el concert econòmic a la basca és "inviable" i ha apostat per un pacte fiscal que inclogui la gestió dels impostos des de Catalunya i una solidaritat pactada des d'un punt de vista "assumible, lògic i racional, com hi ha a Alemanya".

Actualitzat
En declaracions a COM Ràdio, ha concretat que el nou govern d'Artur Mas tindrà tres o quatre conselleries menys que l'actual, que en té 15. "Mas és una persona que no acostuma a prometre res que no compleixi", ha assegurat Puig, que ha insistit en el seu compromís de reduir també l'estructura política de l'administració entre un 20% i un 25%, el nombre d'organismes i la possibilitat d'emetre bons per donar crèdits a les petites i les mitjanes empreses.

Encara que ha evitat concretar si serà conseller, no descarta la possibilitat que el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, torni a la política catalana. "No descarto que pugui ser una opció, tot i que a Madrid el projecte de CiU i de Catalunya necessita una veu molt potent".
Anar al contingut