Los Angeles

Família i amics de Michael Jackson s'acomiaden de l'artista al cementeri de Forest Lawn

Michael Jackson ja descansa en pau. Més de dos mesos després de la seva mort, el cos del rei del pop ha estat enterrat al cementiri de Forest Lawn, a Los Angeles. La família i els amics més propers s'han acomiadat de l'ídol en una cerimònia íntima. L'acte ha començat amb retard, perquè, a l'hora prevista, els pares de Jackson encara no havien arribat a Forest Lawn. Hi ha assistit, a més dels pares o la seva germana Janet, celebritats com Elizabeth Taylor, Diana Ross, Stevie Wonder o l'exdona del rei del pop, Lisa Marie Presley.

Actualitzat
Michael Jackson ha estat enterrat a la terrassa sagrada del gran mausoleu de Forest Lawn, una àrea d'accés restringit que es manté apartada de la mirada dels curiosos i fanàtics. L'artista descansa en el mateix cementiri on reposen altres celebritats com Clark Gable, Carol Lombard, Jean Harlow, Bette Davis i David Carradine. Segons ha explicat la família, al costat del cos s'han enterrat tres cartes que han escrit els seus fills i un dels seus mítics guants blancs.

Les despeses, a càrrec dels Jackson

Així com el cost de les mesures de seguretat del memorial va anar a càrrec de l'Ajuntament de Los Angeles, en aquesta ocasió les despeses aniran a càrrec dels fons Michael Jackson Family Trust. La quantitat de diners que la família es pot gastar en l'enterrament l'han fixat els gestors de la societat, John Branca i John McClain.

Michael Jackson va morir el 25 de juny per una aturada cardiorespiratòria, causada per una intoxicació amb un analgèsic. L'autòpsia va determinar que es va tractar d'un homicidi i encara continuen les investigacions, amb la mirada posada en el metge personal que li va administrar el medicament.
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut