Les 45.000 entrades per veure els Reis a Barcelona s'exhaureixen en tres hores
Arribada dels Reis d'Orient a Barcelona el 2019 (ACN/Núria Julià)

Exhaurides en tres hores les 45.000 entrades per al magatzem dels Reis a Barcelona

L'Ajuntament estudia la manera de "donar resposta" a la demanda per visitar el Parc de la Màgia d'Orient al Fòrum, l'alternativa a la cavalcada

ACN/RedaccióActualitzat

Les entrades per visitar els Reis al Parc de la Màgia d'Orient al Fòrum de Barcelona s'han exhaurit en tres hores. Les inscripcions s'han obert aquest dimarts a les 10 del matí i poc després de la 1 del migdia ja no en quedaven.

La iniciativa, que adapta l'arribada dels Reis a la pandèmia, proposa una experiència en vuit ambients perquè els infants s'endinsin en l'univers reial, en companyia de la patge Estel i els patges Omar i Gregori.

El recinte estarà obert del  28 de desembre al 5 de gener i té capacitat per a 700 persones cada hora. Des de l'Ajuntament de Barcelona es preveia que, en vuit dies, hi podrien passar uns 45.000 visitants amb reserva.

 

 

El director de Programes Culturals, Esteve Caramés, ha avançat que és una situació que ja "preveien" i que els propers dies estudiaran la manera de "donar resposta" a la demanda.
 

Com cancel·lar les entrades si no s'hi pot anar
           
Alhora, Caramés ha fet una crida a fer un "ús responsable" de les reserves i ha recordat que és un "deure" cancel·lar les localitats que no s'utilitzin.

 

Alhora, ha posat en valor que es farà una retransmissió conjunta de l'arribada dels reis a través de TV3 i les altres televisions públiques.

El parc estarà obert el 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener d'11 a 20 h, mentre que el 31 de desembre i el 5 de gener es podrà visitar en horari de matí.

El 5 de gener, els Reis d'Orient arribaran a la ciutat per mar amb el pailebot Santa Eulàlia i seran rebuts per les autoritats. TV3, RTVE Catalunya i Betevé faran un programa especial per transmetre la recepció i la visita dels Reis al Parc del Fòrum.

 

 

ARXIVAT A:
Nadal
Anar al contingut