Postdam

Evacuen el mercat de Nadal de Potsdam per un paquet sospitós

La policia ha desactivat l'artefacte trobat al centre de Potsdam amb una explosió controlada

RedaccióActualitzat

La policia de Brandenburg ha trobat un artefacte explosiu col·locat en el mercat de Nadal de la ciutat de Potsdam, a prop de Berlín. Quan han rebut l'avís, cap a les quatre de la tarda, les autoritats han desallotjat el mercat i han demanat als ciutadans que no s'apropessin a la zona.

Segons la premsa local, ha estat el treballador d'una farmàcia propera al mercat nadalenc qui avisat de la presència d'un objecte sospitós situat en una atracció infantil. Forces especials han inspeccionat el paquet i han confirmat que a l'interior hi havia un artefacte que semblava explosiu.

La policia l'ha desactivat mitjançant una explosió controlada.

 

Els investigadors informen que el paquet contenia un cilindre metàl·lic amb claus, cables i bateries. No s'ha trobat cap detonador. No és clar que sigui un artefacte explosiu.

La policia ha demanat als mitjans de comunicació que s'evitin tot tipus d'especulacions i ha advertit que la investigació encara no està conclosa. Ara estan investigant si hi haguessin altres paquets similars i volen esbrinar qui era el propietari del paquet.

 


Des de l'atemptat de l'any passat en un mercat de Nadal de Berlín, amb l'atropellament massiu de vianants amb un camió, aquests espais tenen mesures de protecció especials. Concretament, disposen de pilones de formigó i més vigilància policial.

Anar al contingut