Estadis plens i batejos massius per la reunió internacional de Testimonis de Jehovà

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'Assemblea Internacional dels Testimonis de Jehovà arreu del món

Actualitzat

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'Assemblea Internacional dels Testimonis de Jehovà a tot el món. A Cornellà i a Barcelona s'han reunit aquests dies gairebé 35.000 fidels d'arreu de Catalunya i, fins i tot, del País Valencià o d'Andorra.

120 persones han estat batejades al camp de l'Espanyol, a Cornellà. Amb aquest baptisme han entrat oficialment a l'organització religiosa dels Testimonis de Jehovà.

 

 

Els seus adeptes entenen aquesta confessió cristiana com una restauració del mode de vida i les idees originals dels primers cristians i consideren la Bíblia com l'única autoritat en matèria de fe.  

Tots els seus membres tenen l'obligació de donar a conèixer quines són les seves creences. Els adeptes veuen que hi ha molt desconeixement al voltant de la seva religió i per això reivindiquen la seva estratègia de divulgació. Per aquesta raó, l'acte celebrat a Cornellà era un acte obert que serveix per explicar més bé qui són.

A Madrid també han celebrat la seva Assemblea Internacional. Amb més de 50.000 fidels, a l'estadi de l'Atlètic de Madrid s'han batejat 400 persones.

 

 

 

Una celebració internacional

Els Testimonis de Jehovà tenen més de 8,5 milions de membres en 240 països del món, 115.000 a Espanya i 30.000 a Catalunya.

La seva Assemblea Internacional Anual s'ha celebrat arreu del món. Ciutats com Copenhaguen, Berlín, Melbourne, Seül, Johannesburg o Sao Paulo han acollit actes semblants als de Barcelona i Madrid on s'han batejat els nous membres de l'organització.

 

Bateig dels Testimonis de Jehovà a Dinamarca (Reuters)

ARXIVAT A:
Religió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut