Un grup d'usuaris han passat les nits al CAP. (Foto: ACN)
Un grup d'usuaris han passat les nits al CAP. (Foto: ACN)
Mataró

Els veïns del CAP de Rocafonda acaben la tancada però continuen les accions contra les retallades

S'acaba la tancada al Centre d'Atenció Primària del barri de Rocafonda de Mataró. Els veïns, que protestaven per les retallades en el personal sanitari des de feia cinc setmanes, mantindran les reivindicacions per reclamar la reducció del temps d'espera per ser atesos.

RedaccióActualitzat

Cinc setmanes ha durat la tancada al Centre d'Atenció Primària del barri de Rocafonda-Palau de Mataró per protestar contra les retallades en el personal sanitari. Els veïns han acordat continuar les reivindicacions, ara amb l'accent posat en la reducció del temps d'espera per poder ser atesos.

Aquesta nit passada, els veïns del barri han dormit per última vegada a l'ambulatori de Rocafonda. Segons la portaveu de l'assemblea, Maria Majó, s'ha aconseguit una part de les seves reivindicacions, com ara que una de les metges que hi treballen es pugui quedar.

La tancada s'ha acabat, però continua la protesta, ara amb altres accions orientades a millorar l'assistència. Ho explica Maria Majó: "El que vam decidir per unanimitat va ser continuar la lluita per aconseguir que ens donin les visites dels nostres metges de família, dels nostres pediatres i de les nostres analítiques en un màxim de tres dies. Ara, algú pot demanar una visita amb el seu metge de família el 13 de febrer i tenir-la per al 17 de març".

Entre les mesures de pressió hi ha previstes diferents manifestacions a la capital del Maresme en coordinació amb altres associacions d'usuaris de la sanitat.

 

 

 

 

Anar al contingut