El vehicle, amb 3 ocupants, ha sortit de la via i ha xocat contra la mitjana (Servei Català de Trànsit)
El vehicle, amb 3 ocupants, ha sortit de la via i ha xocat contra la mitjana (Servei Català de Trànsit)
Tarragona

Tres morts en un accident a l'N-240 a Tarragona

El cotxe ha sortit de la via, ha xocat contra els blocs de formigó de la mitjana i han mort els tres ocupants

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort en un accident aquesta matinada a la carretera N-240 a Tarragona. L'accident ha passat al punt quilomètric 2,5, prop de l'enllaç amb l'autopista AP-7.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 5 del matí.

Per causes que encara es desconeixen, el cotxe en què viatjaven les tres víctimes mortals ha sortit de la via i ha xocat contra els blocs de formigó de la mitjana de la carretera. Tots tres ocupants eren homes i veïns de Valls: el conductor de 39 anys, el passatger davanter de 51 anys i el passatger que anava assegut darrera de 40 anys.

Els Mossos d'Esquadra han tallat la circulació en els dos sentits de la via fins a les 8 del matí i els vehicles s'han desviat cap a l'A-27.

Arran de la incidència, s'han activat onze patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes víctimes, són 21 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut