Els passatgers d'un creuer trien, per sorpresa, anar a Tarragona i no a Barcelona

El Port de Tarragona, que ja havia tancat la campanya de creuers, va haver de reaccionar ràpidament per la votació popular que es va fer al Black Watch

Actualitzat

Què té Tarragona que no tingui Barcelona? Els passatgers del Black Watch ho van voler descobrir. En aquest creuer són ells els que trien les escales i van preferir Tarragona a Barcelona. Va guanyar clarament: 351 vots per Tarragona 151 per Barcelona.

Al Port de Tarragona no hi comptaven gens. Donaven per fet que guanyaria la capital catalana, fins al punt que el dia 2 de novembre ja van tancar la temporada de creuers.

Jordi Sendra, el cap d'operacions de creuers del Port de Tarragona, explica que es van posar en marxa de nou 48 hores abans de l'arribada del Black Watch

 

"Tots aquells que intervenen en l'operativa els hem hagut d'avisar en un cap de setmana. Al final ho hem arreglat, han vingut i tot molt bé. El capità, molt content del port. I nosaltres també que vinguin. És una bona companyia."

 

El Black Watch, doncs, afegeix 502 passatgers al balanç final de la temporada de creuers de Tarragona, amb un rècord de 127.997 persones.

 

 

Votació popular

La companyia britànica Fred Olsen deixa triar als creueristes del Black Watch, de forma que cada destí acaba sent una sorpresa, com diu Amaro Domínguez, oficial de protecció del vaixell:

 

"Jo no ho havia fet mai. Amb aquest vaixell mai s'havia fet. Ha estat divertit, però una mica estressant perquè no sabíem a quins ports anàvem i sempre sortia el contrari del que pensàvem."

 

Procedents de Màlaga, dilluns van estar 10 hores a Tarragona. D'allà van anar cap a Palma, un port que va aconseguir més vots que el d'Eivissa. Les següents tries són entre Alacant i Cartagena i entre la Corunya i Vigo.

El viatge acaba el dia 28, que torna cap a Liverpool, sense més opció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut