NBA

Els Nets igualen la final de l'NBA després de derrotar els Spurs (77-76) en un partit mediocre

Els Nets de Nova Jersey han igualat la sèrie final pel títol de l'NBA, després de derrotar els Spurs de San Antonio per un curt i ajustadíssim resultat: 77-76. Ara, tant Nets com Spurs sumen dues victòries en l'eliminatòria, que es disputa al millor de set encontres. Els atacs de tots dos conjunts en aquest quart partit ha estat realment per oblidar. De fet, els Spurs s'han hagut de conformar amb tan sols un 28,9% d'encert en el llançament, la tercera pitjor marca de la història de les finals de l'NBA. Els Nets, en aquesta ocasió, han estat els menys dolents.

El base Jason Kidd, amb 16 punts, inclosos quatre de llançaments de personal en els últims nou segons de partit, a més de 9 assistències i 8 rebots, ha estat decisiu en el triomf dels Nets. Kidd ha comptat amb la col·laboració de l'aler Kenyon Martin, que ha anotat 20 punts i ha capturat 13 rebots. El cinquè partit de la sèrie es disputarà demà, de nou a la pista del Continental Airlines de Nova Jersey.