Pla obert dels cabdells de marihuana localitzats pels Mossos d'Esquadra dins un cotxe, a Cunit (Baix Penedès), el 15 de gener de 2021. (Horitzo…
Pla obert dels cabdells de marihuana localitzats pels Mossos d'Esquadra dins un cotxe, a Cunit (Baix Penedès), el 15 de gener de 2021. (Horitzontal)

Els Mossos enxampen dos homes a Cunit amb set quilos de cabdells de marihuana dins el cotxe

ACN Cunit.-Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a Cunit (Baix Penedès) dos homes que transportaven 7,2 quilos de cabdells de marihuana en un cotxe. Cap a les deu del matí, una patrulla de paisà que es trobava a Segur de Calafell va observar un turisme que es desplaçava a gran velocitat i que cometia diverses infraccions de trànsit. Aleshores, els policies van seguir-los fins a Cunit i, allà, van veure com feien una maniobra evasiva per tal d'evitar un control de trànsit de la policia catalana. Finalment, els agents de paisà van aturar el vehicle i van percebre que desprenia una forta olor a marihuana. A banda de la droga interceptada, els policies també van trobar-hi transformadors, focus i cablejat elèctric, entre altres.

Davant d'aquests fets els Mossos van detenir els dos individus -un veí de Vilanova i la Geltrú de 39 anys i un veí de Cunit de 51- com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues. Dissabte el jutjat de guàrdia del Vendrell els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut