Olot

Els Mossos d'Olot denuncien que la marihuana acumulada a comissaria els provoca problemes de salut i malestar

El sindicat USPAC reclama que els decomissos es guardin en dipòsits hermètics a l'exterior de les comissaries

RedaccióActualitzat

La comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Olot fa una "olor insuportable" per culpa de la marihuana comissada en diverses operacions que s'acumula durant setmanes al pàrquing interior de l'edifici per falta d'un espai concret i tancat on guardar-la. Així ho ha denunciat el sindicat dels Mossos USPAC, que assegura també en un comunicat que els agents fins i tot "tenen la sensació que estan sota els efectes d'haver fumat alguna cosa il·legal", així com mal de cap i malestar general.

Aquest estiu el cos ha decomissat més de 2.000 plantes de marihuana, que s'han guardat, algunes més de tres setmanes, al pàrquing interior de l'edifici. La forta olor és perceptible des de diversos punts de la comissaria, segons denuncia el sindicat, que es pregunta: "Què deuen pensar els ciutadans que van a presentar denúncies a les dependències policies i senten aquesta forta olor?".

La USPAC reclama que la marihuana decomissada s'instal·li en contenidors o estructures tancades i hermètiques a l'exterior dels edificis policials i que es prenguin les corresponents garanties de seguretat per al recinte amb l'ajuda de càmeres. Tot plegat per evitar les molèsties als policies i usuaris dels edificis policials.

 



 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut