NBA

Els Grizzlies de Gasol guanyen 80-81 els vigents campions de l'NBA, els Spurs de San Antonio

Doble victòria dels equips de Pau Gasol i Raül López a l'NBA. Els Grizzlies han guanyat a la pista dels vigents campions, els Spurs de San Antonio, per 80-81, amb 11 punts de Gasol. Amb aquest triomf, els Grizzlies es consoliden en el sisè lloc de la Conferència Oest, i confirmen les seves opcions de jugar els "play-off" pel títol. De la seva banda, els Jazz semblen en ratxa, i han sumat el seu quart triomf consecutiu, en aquesta ocasió davant els Pistons de Detroit, per 94-86. Raül López no ha fet cap punt.

El quart triomf consecutiu dels Jazz de Utah situa l'equip del vigatà Raül López de nou amb un balanç positiu de victòries i derrotes. Ara, l'equip de Utah presenta un balanç de 31 victòries per 30 derrotes, tot i que continua a la cua de la Divisió de l'Oest Mitjà. El croata Gordan Giricek ha estat el millor en atac per part de Utah, amb 24 punts. Raül López s'ha hagut de conformar amb quatre rebots i tres assistències en catorze minuts de joc. De la seva banda, els Grizzlies de Memphis han aconseguit un ajustat triomf per 81-80 a la pista dels vigents campions de l'NBA, els Spurs de San Antonio. En aquesta ocasió, el jugador català Pau Gasol no ha estat tan encertat en atac com en altres ocasions. Gasol només ha fet 11 punts. Amb aquest nou triomf, els Grizzlies de Memphis ja sumen 36 victòries per 24 derrotes, i continuen en el quart lloc de la Divisió de l'Oest Mitjà i el sisè de la Conferència Oest, amb les màximes opcions per disputar els "play-off" pel títol.