Trump vol prohibir les cigarretes electròniques amb gust als EUA

Els EUA volen prohibir les cigarretes electròniques amb gust per la mort de 6 persones

L'administració americana vol posar fi a aquests dispositius per la mort d'aquestes persones per malalties pulmonars

Actualitzat

L'administració nord-americana vol retirar del mercat les cigarretes electròniques amb gustos, arran de la mort de 6 persones. Els últims mesos hi ha hagut centenars de casos arreu del país d'afeccions pulmonars greus relacionades amb aquestes cigarretes, la majoria en gent molt jove.

L'última mort per malalties pulmonars ha sigut aquest dimarts a l'Estat de Kansas i per aquest motiu l'agència dedicada a la prevenció de malalties ha aconsellat que no es consumeixin aquests productes.

 

 

L'FDA (Administració d'Aliments i Medicaments als Estats Units) està treballant per prohibir-les, va dir el secretari de Salut, Alex Atzar, en declaracions als periodistes a la Casa Blanca.

Les autoritats relacionen aquests casos amb els cigarrets de vapejar que tenen gustos, tot i que encara no saben exactament què els provoca. Sospiten que podria ser algun producte químic inclòs en els cigarrets.  

La normativa podria estar a punt d'aquí uns 15 dies. A partir d'aquell moment, totes les empreses que vulguin retornar aquests productes al mercat hauran de sotmetre'ls a un examen de les autoritats federals abans del maig del 2020.

ARXIVAT A:
Trump Salut
Anar al contingut