Pla general aeri del riu Francolí i el dany que ha causat al seu pas per l'Espluga de Francolí. Foto del 23 d'octubre del 2019 (Horitzonta…
Pla general aeri del riu Francolí i el dany que ha causat al seu pas per l'Espluga de Francolí. Foto del 23 d'octubre del 2019 (Horitzontal).

Els equips de rescat suspenen la recerca dels cinc desapareguts a causa de la llevantada fins dijous

ACN Barcelona.-Els equips de rescat han decidit suspendre la recerca de les cinc persones desaparegudes a causa de la llevantada d'aquest dimarts fins al dijous a les vuit del matí. Durant tot el dia els serveis d'emergències han estat buscant una mare de 60 anys i el seu fill de 43 que eren dins d'un bungalou arrossegat pel riu Francolí ahir a la nit a Vilaverd. A banda, també es buscava dues persones que eren dins d'un cotxe que també s'ha endut el riu a l'Espluga de Francolí, un veí d'aquest mateix municipi i un altre de Prades. Aquesta tarda, a més, s'ha conegut la desaparició d'un camioner belga, confirmada pel Consolat del país a Barcelona, el vehicle del qual ha aparegut al riu Francolí.

Cal recordar, a més, que els equips de rescat han trobat a Caldes d'Estrac el cos d'un home de 75 anys arrossegat per la riera d'Arenys de Munt.

Anar al contingut