Imatge general del camió accidentat, encara fumejant i els bombers remullant la zona. Imatge del 12 de gener del 2018. (horitzontal)
Imatge general del camió accidentat, encara fumejant i els bombers remullant la zona. Imatge del 12 de gener del 2018. (horitzontal)

Els alumnes de Les s'han confinat a la sala de plens de l'Ajuntament per la proximitat del centre amb el camió incendiat

ACN Les.-El confinament de la població de Les (Val d'Aran) per l'incendi d'un camió que transportava gas natural ha obligat als alumnes de l'escola Alejandro Casona a confinar-se a la sala de plens de l'Ajuntament per la proximitat del centre educatiu amb el camió. L'alcalde de Les, Emili Medan, ha explicat que els escolars han realitzat diferents activitats a l'Ajuntament i un cop s'ha aixecat el confinament han tornat al centre. Medan ha afegit que han activat les sirenes de risc químic per alertar a la població. L'alcalde s'ha mostrat satisfet de la resposta de la gent i ha dit que s'ha posat de manifest que els dos simulacres anuals que es fan en cas d'emergència de risc químic són profitosos i aquest divendres s'ha comprovat que la gent sap com actuar en cas de sentir les sirenes. Medan ha elogiat la rapidesa dels Bombers i dels Mossos per evitar mals majors.

Medan ha explicat que el camió estava estacionat en aquest voral de la localitat des d'ahir dijous a la tarda amb l'objectiu de descarregar el gas natural a la piscifactoria de Les aquest divendres. L'alcalde ha afegit que ara s'haurà d'investigar exactament que és el que ha succeït.L'únic inconvenient que queda a la població és el tall de la N-230 que impossibilitat el trànsit de vehicles entre les poblacions de Les direcció Vielha i de Bossòst direcció França. L'alternativa per anar a França és el Port del Portilhon.

Anar al contingut