Gimnàstica

Elena Gómez es proclama subcampiona d'Europa en terra

La mallorquina Elena Gómez s'ha classificat segona en la final de terra dels Campionats d'Europa de gimnàstica que s'estan disputant a Amsterdam. Gómez ha completat l'exercici amb una puntuació de 9,575, només superada per la romanesa Catalina Ponor (9,637). La medalla de bronze ha estat per a la italiana Maria Teresa Gargano, amb una nota de 9,350. En la final d'asimètriques, les espanyoles Tania Gener i Sara Moro han finalitzat en cinquena i setena posició, respectivament. El títol se l'ha emportat la russa Svetlana Jorkina.

La gimnasta mallorquina Elena Gómez ha guanyat la medalla de plata en l'especialitat d'exercici de terra de la fase final dels Campionats d'Europa de gimnàstica femenina, que s'han celebrat en el transcurs d'aquest cap de setmana a Amsterdam. Elena Gómez ha fet bo el pronòstic que la situava entre les favorites d'aquesta competició. La medalla de plata aconseguida per la gimnasta ha estat gràcies a una brillant puntuació de 9,575 en la seva especialitat, l'exercici de terra, només superada per la romanesa Catalina Ponor, amb 9,637. Per contra, la puntuació dels exercicis de la resta d'aparells ha resultat més discreta i per això la mallorquina va quedar cinquena en el concurs individual. Elena Gómez ja va esdevenir campiona del món de gimnàstica artística en la modalitat de terra el 24 de novembre de 2002, durant el transcurs dels Campionats Mundials celebrats a Hongria, i és considerada una ferma candidata al triomf als Jocs Olímpics d'Atenes.