sessió "dotUp" a l'Skate Agora de Badalona, una de les cites del Festival Sónar 2017 (EFE)
sessió "dotUp" a l'Skate Agora de Badalona, una de les cites del Festival Sónar 2017 (EFE)
Barcelona

El Sónar 2017 tanca amb un nou rècord de públic: 123.000 visitants

RedaccióActualitzat

El Sónar tanca portes aquest dissabte a la nit amb rècord de públic. Segons els càlculs dels organitzadors, hi han anat 123.000 persones, 8.000 més que l'any passat. Procedents de més d'un centenar de països, han assistit a un festival que l'any que ve celebrarà el 25è aniversari. De fet, dilluns mateix es començaran a vendre els primers abonaments per a la pròxima edició.

Des de dimecres, el Sónar ha ofert 140 actuacions en 9 escenaris diferents, a més de les activitats del Sónar-D. L'assistència de públic s'ha repartit gairebé al 50% entre els concerts de dia i els de la nit i es confirma el perfil internacional dels assistents, el 52% estrangers.

 

 

Enric Palau, un dels directors, ha destacat la bona acceptació que ha tingut el nou escenari del Sónar XS destinat a noves propostes i que ha atret molt públic jove. En aquest escenari va actuar divendres Bad Gyal i aquest dissabte, Dellafuente. Tots dos tenen una connexió directa amb espectadors més joves i ajuden a sumar nous públics al festival.

Dos dels reclams d'aquesta nit: la mescla d'electrònica i soul de Thundercat i l'espectacle de Nosaj Thing i Daito Manabe, responsables de la instal·lació artística d'aquest any al Sónar Planta. 

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut