Barcelona

"El somni d'una nit d'estiu", a l'aire lliure i gratuïta a l'Estació del Nord

Fins a finals de juliol, al parc de l'Estació del Nord de Barcelona es pot veure a l'aire lliure l'obra "El somni d'una nit d'estiu", de William Shakespeare És una proposta gratuïta d'un grup especialitzat a interpretar el dramaturg anglès: Parking Shakespeare. L'obra s'havia d'estrenar dissabte al Festival Shakespeare de Mataró, però per raons pressupostàries es va haver de suspendre i la companyia ha optat per fer aquestes representacions gratuïtes com a mesura de protesta.

Actualitzat
A Barcelona es pot veure aquests dies Shakespeare al carrer, com es representaven moltes de les seves obra a l'època. I és que la companyia Parking Shakespeare torna per tercer any consecutiu a l'espai de til·lers del parc de l'Estació del Nord. Aquest cop amb "El somni d'una nit d'estiu", en què els actors duen la roba verda dels treballadors del parc. Com a format de carrer, es tracta d'una versió reduïda, d'una hora i vint minuts, que la fa més accessible als nens, que veuran com l'obra evoca fades, follets i altres figures màgiques.

El director "El somni d'una nit d'estiu", Joan Maria Segura, ha explicat que amb aquesta obra han pretès que la història relacioni la natura i part urbana i, per això, els actors no van vestits de l'època de Shakespeare, sinó com els treballadors de la brigada de parcs i jardins de Barcelona. "Els actors treballen amb els arbres i de cop i volta expliquen la història de Shakespeare", ha continuat Segura.

L'obra s'havia d'estrenar dissabte al Festival Shakespeare de Mataró, i per això a la representació s'hi integra la lectura d'una part del manifest de protesta per la seva suspensió. A causa de les pèrdues per la suspensió, la companyia ha obert un micromecenatge per contribuir a l'espectacle, que es podrà veure cada dia fins al 31 de juliol, excepte els dimecres. L'entrada és gratuïta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut