Waterpolo

El Sabadell s'enfronta avui amb l'LTSW Lodz polonès en la primera fase de la Lliga de Campions

El Club Natació Sabadell s'enfronta avui amb el LTSW Lodz de Polònia, després que ahir va debutar amb una victòria (10-6) contra l'equip grec Ethnikos, un dels equips més forts de la primera fase de la Lliga de Campions de waterpolo que es disputa a la població eslovena de Maribor. El LTSW Lodz va perdre per 7-6 el seu primer partit contra el Rapid Bucarest romanès, que serà el pròxim rival del Sabadell després del partit amb els polonesos.

En el partit contra l'Ethnikos, l'equip català va començar marcant, però va tenir serioses dificultats per controlar els grecs en el primer quart del partit, que va finalitzar amb empat a 2. No obstant això, la rapidesa d'homes com Dani Ballart i Sergi Pedrerol i el bon fer de Jesús Rollán a la porteria van afavorir que a partir del segon quart el domini dels catalans fos ja indiscutible. Amb parcials de 4-2 en el segon quart, 2-1 en el tercer i 2-1 en el quart, l'equip sabadellenc va acabar imposant clarament la seva superioritat. Per part espanyola van marcar Dani Ballart (4 gols), Gustavo Marcos (2), Csaba (2) i Pedrerol (2).