Primera Divisió

El Reial Madrid manté el liderat gràcies a la seva victòria contra el Màlaga (2-1)

Els de Carlos Queiroz han superat, amb gols de Ronaldo i Roberto Carlos, l'equip andalús. Els de Juande Ramos han retallat distàncies amb un gol de Luque, però continuen sense puntuar aquest 2004. En l'altre partit avançat de la jornada, el València ha guanyat amb comoditat l'Atlètic de Madrid a Mestalla (3-0). L'equip valencianista ha passat completament per sobre dels madrilenys i sort n'han tingut els "colchoneros" de no sortir més golejats. Dos gols de Mista i un de Vicente han sentenciat els de Gregorio Manzano, que, a més, han vist com expulsaven Sergi.

València, 3 - Atlètic de Madrid, 0 Domini absolut de l'equip local que podria haver golejat més els madrilenys. Nikolaidis ha tingut la primera ocasió del partit, però ha estat Mista, en el minut 30 i amb cla col·laboració de Sergio Aragoneses, qui ha inaugurat el marcador. Els de Manzano s'han quedat amb deu per l'expulsió de Sergi i els valencians han començat a enllaçar ocasió rere ocasió. Un gran gol de Vicente, en el 66, i el segon de Mista, en el 70, han sentenciat el partit. En la recta final del partit, el València ha fet un travesser i l'àrbitre ha anul·lat un gol a Baraja. Reial Madrid, 2 - Màlaga, 1 Amb la llei del mínim esforç i treient el màxim profit de la qualitat dels seus homes, els blancs continuen encapçalant la classificació. En el minut 23, Ronaldo ha aprofitat la primera ocasió dels madridistes i, en el 58, un xut de falta de Roberto Carlos que ha entrat per tot l'escaire han significat els dos gols dels locals. Luque, en el 73, ha posat emoció al tram final de partit, però els tres punts no s'han mogut del Bernabéu.